Hushuvud

Om Hushuvud

Hushuvud är en sajt för privatpersoner där vi samlar kunskap och erfarenhet kring bostäder och hus, oavsett byggnadssätt, typ av hus och från vilken period det kommer ifrån.

Syftet är att öka förmåga, medvetenhet och kontroll över den bostad man tänkt köpa, redan äger eller är på väg att sälja.

Sajten är en konsumenttjänstsida och är sammanställd av experter inom olika byggbesiktningar, överlåtelsebesiktningar (SBR byggingenjör), auktoriserad mäklare samt med över 20 års erfarenhet av fastighets- och byggnadsvård.

Reklam och annonsering

Allt material som vi skriver är resultatet av år av erfarenhet och samlad kunskap. Vi lägger även ner mycket tid på att skapa texter och göra hemsidan så användarvänlig som möjligt.

Därför har vi valt att ha reklam och annonser med på hemsidan, så sparsmakat som möjligt och enbart produkter eller lösningar vi kan rekommendera själva. Varje gång någon går in på de länkar vi har i annonser eller text vid en rekommendation och vidare handlar från en webshop eller utnyttjar en tjänst så får vi en procent av värdet på köpet eller tjänsten. Som ett litet tack för den tid och pengar vi har lagt ner.

Är du ett företag och vill ha hjälp med att få dina produkter eller tjänster att synas så kan du kontakta hos på admin@hushuvud.se.